«Μία από τις πιο υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ»: Πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στη Μέριλ Στριπ - iefimerida.gr

«Μία από τις πιο υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ»: Πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στη Μέριλ Στριπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αναρτήσεις στο Twitter επέλεξε να απαντήσει ο Ντόναλντ Τραμπ στη Μέριλ Στριπ, η οποία τον κατακεραύνωσε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, χθες το βράδυ.

Ο Τραμπ, σε μια ασυνήθιστη και πρωτοφανή για εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ επίθεση εναντίον ηθοποιού, χαρακτήρισε τη Μέριλ Στριπ ως «μία από τις πιο υπερτιμημένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ», αφότου εκείνη καταφέρθηκε εναντίον του στην ομιλία της κατά την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Η Στριπ, που τιμήθηκε με το βραβείο Cecil B. DeMille για την προσφορά της στην υποκριτική, στόχευσε εμμέσως τον Τραμπ, χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, αλλά απλά καυτηριάζοντας τη στάση του απέναντι σε έναν δημοσιογράφο με αναπηρία.

Η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ ήταν φαρμακερή. «Η Μέριλ Στριπ, μία από τις πιο υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν με ξέρει, αλλά μου επιτέθηκε χθες το βράδυ στις Χρυσές Σφαίρες. Είναι μια υπηρέτρια της Χίλαρι που υπέστη βαριά ήττα. Το λέω για 100ή φορά, ποτέ δεν κορόιδεψα έναν δημοσιογράφο με αναπηρία (δεν θα το έκανα ποτέ αυτό), αλλά απλά του έδειξα πόσο "δουλοπρεπής" έγινε όταν άλλαξε μια ιστορία που είχε γράψει εδώ και 16 χρόνια, για να με κάνει να φανώ κακός», έγραψε στο Twitter, προκαλώντας πλήθος σχολίων.

«Μία από τις πιο υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ»: Πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στη Μέριλ Στριπ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ