Η Κιμ Καρντάσιαν δακρυσμένη, μιλά πρώτη φορά για τη ληστεία στο Παρίσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν δακρυσμένη, μιλά πρώτη φορά για τη ληστεία στο Παρίσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δάκρυα στα μάτια και φανερά αναστατωμένη εμφανίζεται η Κιμ Καρντάσιαν σε τρέιλερ του 13ου κύκλου του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», όταν μιλά για την ληστεία στο Παρίσι.

«Θα με πυροβολούσαν πισώπλατα. Δεν υπήρχε διέξοδος. Αναστατώνομαι κάθε φορά που το σκέφτομαι», λέει η σταρ στις αδελφές της Κλόε και Κόρτνει, καθώς θυμάται τι συνέβη στο διαμέρισμα, όπου έμενε στην Πόλη του Φωτός.

Τότε, τέσσερις μασκοφόροι εισέβαλλαν στο διαμέρισμά της, την έδεσαν και τη φίμωσαν, αρπάζοντας κοσμήματα εκατομμυρίων.

«Θα μπορούσε να ακουστεί παράξενο, αλλά μπορεί να πάρει μήνες ή και χρόνια η λύση του μυστηρίου της ληστείας», ανέφερε πηγή στο US Weekly.

Παράλληλα, στο πρόμο βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να δέχεται τηλεφώνημα για τη νοσηλεία του Κάνιε Γουέστ, τον Νοέμβριο, εξαιτίας υπερκόπωσης.

«Μην με τρομάζετε σας παρακαλώ. Τι συμβαίνει;» ακούγεται να λέει η Κιμ. «Νομίζω πως πραγματικά με χρειάζεται και πρέπει να πάω σπίτι», προσθέτει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν ληστεία Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ