Δες τα πρώτα λεπτά του νέου Harry Potter - iefimerida.gr

Δες τα πρώτα λεπτά του νέου Harry Potter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δίκτυα κυκλοφόρησε η εισαγωγή του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II, για να θυμηθείς πού σε είχε αφήσει το προηγούμενο, και που θα σε πάει το τελευταίο επεισόδιο του τεράστιου franchise.

Τα πρώτα τρία λεπτά φανέρωσε η Warner Bros, και σε περίπτωση που έχεις μείνει πίσω, πριν ένα χρόνο περίπου είχε ξεκινήσει η προώθηση της αρχής του τέλους του εύκολα πιο πετυχημένου franchise στην κινηματογραφική ιστορία, όταν στα τέλη του περασμένου Ιούνη ξεχυνόταν στα δίκτυα το συγκεντρωτικό trailer για το Harry Potter and the Deathly Hallows, την κινηματογραφική μεταφορά του τελευταίο βιβλίου των περιπετειών του ήρωα που έκανε την JK Rowling μια απ’ τις πλουσιότερες συγγραφείς του πλανήτη. Κι επειδή, ως γνωστόν, τα ωραία πράγματα δεν θέλεις να τελειώνουν, η Warner Bros είχε αποφασίσει την τόση γλύκα που έχει η στιγμή του χωρισμού, να σου την κάνει να κρατήσει όσο περισσότερο μπορούσε, και να σου προσφέρει --με το αζημίωτο βέβαια-- ένα επιπλέον μιαμισάωρο να φχαριστηθείς επετειακά το κλείσιμο ενός τεράστιου κεφαλαίου της σύγχρονης pop κουλτούρας. Κι έτσι, την κινηματογραφική εκδοχή των 600+ σελίδων του τελευταίου λεξότουβλου της Rowling, θα σου την έκοβε σε 2 ταινίες, που θα δίναν στους δημιουργούς τους περισσότερο χρόνο και χώρο να αναπτύξουν τους χαρακτήρες του βιβλίου και να μείνουν πιο πιστοί στις στροφές της πλοκής και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων της απ’ τις προηγούμενες ιστορίες.

Όπως αποδείχτηκε τον περασμένο Νοέμβρη βέβαια, το σχέδιο ήταν κομματάκι διαφορετικό και το πρώτο μέρος του Deathly Hallows κάτι ολότελα εξωφρενικό. Γιατί όπως ήταν λογικό, η Warner Bros ήθελε το τελευταίο πλασάρισμα του έπους της, να είναι και το αποδοτικότερο στη ιστορία της σειράς, και κάθε ένας μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη να πάει να το δει, ει δυνατόν και δυο και τρεις φορές. Οπότε, με τη σιγουριά της στρατιάς των ακολούθων της σειράς, και τις ισοπεδωτικές δυνατότητες της εταιρείας σε προώθηση, έστησε τη μεγαλύτερη καμπάνια που θα μπορούσε να στηθεί: πούλησε για κανονική ταινία και σαν να μην υπάρχει αύριο, ένα διομισάωρο trailer του πραγματικού φινάλε, που θα έρθει τον ερχόμενο Ιούλη. Και το οποίο θα βάλει επιτέλους τον διοπτροφόρο πιτσιρικά με το αστροπελέκι στου κούτελο, να συγκρουστεί ραβδί με ραβδί με τον μάγο με τη φιδίσια μούρη και το όνομα που δεν κάνει να ξεστομίσεις. Για να γίνει όμως αυτό και να μην έχουμε πάλι τις λευκές ισοπαλίες προηγούμενων επεισοδίων, ο Harry ψάχνει τα τρία αντικείμενα που κρατούν τον Voldemort στη ζωή, κι ο τελευταίος ψάχνει τρία άλλα αξεσουάρ, τους Κλήρους του Θανάτου, που θα του δώσουν εξουσία πάνω στον ίδιο το μαύρο θεριστή. Ποιος απ’ τους δυο λες να προλάβει πρώτος;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σινεμά Harry Potter Daniel Radcliffe Deathly Hallows JK Rowlings
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ