Στοίχημα: Ντέρμπι "αιωνίων" με... Under - iefimerida.gr

Στοίχημα: Ντέρμπι "αιωνίων" με... Under

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντέρμπι "αιωνίων" του ΣΕΦ, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της Euroleague, κλέβει την παράσταση στο σημερινό μπασκετικό κουπόνι πάμε στοίχημα και μας προσφέρει και ευκαιρία για να ασχοληθούμε στοιχηματικά.

Από το νικηφόρο 71-62 επί της "Φενέρ" προέρχονται οι "ερυθρόλευκοι", μία νίκη που τους κράτησε στην πρώτη τετράδα του πίνακα και ταυτόχρονα ανέβασε την ψυχολογία τους. Σημειώνουμε ότι η ομάδα του Σφαιρόπουλου αγωνίζεται χωρίς τον τραυματία Χάκετ (αποκτήθηκε στη θέση του ο πρώην παίκτη του Άρη, Ντομινίκ Γουότερς), ενώ ενόψει του σημερινού ματς ο Πρίντεζης είναι μεν διαθέσιμος (αλλά ανέτοιμος) και ο Σπανούλης λογικά θα βρίσκεται στον πάγκο, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει από την αρχή.

Οι δύο "αιώνιοι" δίνουν σήμερα το πρώτο από τα τρία... ραντεβού τους μέσα στον Ιανουάριο, αφού στις 16 του μήνα αναμετρώνται πάλι στο ΣΕΦ για τον νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στις 30 του μήνα αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο γύρο της Stoiximan.gr Basket League. Ο Ολυμπιακός έχει αναδειχθεί νικητής και στις δύο μέχρι στιγμής συναντήσεις για τη φετινή σεζόν (88-63 για πρωτάθλημα και 77-79 στο ΟΑΚΑ στον 1ο γύρο της Euroleague).

Πάμε και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει ως μεγάλο απόντα στο σημερινό ντέρμπι τον Τζέιμς Γκιστ. Ηττημένοι με σκορ 83-81 έφυγαν οι "πράσινοι" από το Καζάν πριν το πέρας του 2016 και ολοκλήρωσαν τον 1ο γύρο με ρεκόρ 9-6. Λογικά θα κοιτάξει πρώτιστα σήμερα τα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς ο Πασκουάλ μας είχε... συνηθίσει σε αυτή τη φιλοσοφία στις επισκέψεις του στο ΣΕΦ ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικό: Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα έχει την καθολική στήριξη των οπαδών του στο σημερινό ματς, προβάλλει ως το φαβορί για τη νίκη. Το γεγονός, όμως, ότι οι Σπανούλης και Πρίντεζης δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, μας οδηγεί στην επιλογή του Under 150.5, καθώς θεωρούμε ότι κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι άμυνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός στοίχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ