Ποια διάσημη σταρ αγόρασε στον αγαπημένο της έναν καταρράκτη; - iefimerida.gr

Ποια διάσημη σταρ αγόρασε στον αγαπημένο της έναν καταρράκτη;

Ποια διάσημη σταρ αγόρασε στον αγαπημένο της έναν καταρράκτη;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να προσπαθείς να βρεις τι δώρο θα πάρεις στον αγαπημένο σου, ειδικά αν αυτός ήδη έχει ότι θέλει ή μπορεί να αποκτήσει ότι θέλει.

Αυτό το μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε και η Αντζελίνα Τζολί που ενώ ήθελε να κάνει ένα ακριβό δώρο στον αγαπημένο της Μπραντ Πιτ για τις γιορτές και για τα 48α γενέθλιά του δεν ήξερε τί να του πάρει που να μην τοέχει ήδη αποκτήσει ο ζάμπλουτος σταρ του κιηματογράφου. 'Ετσι αποφάσισε να του αγοράσει έναν καταρράκτη και την τεράστια έκταση που τον περιστοιχίζει στην Καλιφόρνια προκειμένου ο Μπραντ να φτιάξει εκεί το σπίτι των ονείρων του. «Ο Μπαρντ λατρεύει τους καταρράκτες και την αρχιτεκτονική και πάντα ήθελε να φτιάξει ένα σπίτι δίπλα σε τρεχούμενο νερό». Μάλιστα οι δυο τους είχαν βρεθεί πτιν από λίγα χρόνια στο Fallingwater ένα σπίτι διάσημου αρχιτέκτονα στην Πενσιλβάνια (φωτό) που έχει στηθεί πάνω σε έναν καταρράκτη και ο Μπραντ είχε ενθουσιαστεί. Αυτά είναι δώρα.

Ποια διάσημη σταρ αγόρασε στον αγαπημένο της έναν καταρράκτη;  | iefimerida.gr 0
Ποια διάσημη σταρ αγόρασε στον αγαπημένο της έναν καταρράκτη;  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ