Δεν φείδεται χρημάτων για να αγοράσει τα καλύτερα ψάρια ο ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων σούσι στην Ιαπωνία. Αυτή τη φορά όμως το παράκανε.
Ο λόγος για τον Kiyoshi Kimura, που σε δημοπρασία σούσι στο Τόκιο, την πρώτη του έτους, ξόδεψε ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 600.000 ευρώ για ένα και μόνο ψάρι.
«Η τιμή ήταν λιγάκι τσιμπημένη, αλλά είμαι χαρούμενος που βγήκα νικητής στην δημοπρασία και εξασφάλισα έναν τόνο με τόσο ικανοποιητικό σχήμα και μέγεθος», δήλωσε ο «βασιλιάς του τόνου» όπως τον αποκαλούν. Το ψάρι είναι ένας θηριώδης κυανόπτερος τόνος, βάρους 200 κιλών. Λίγο αργότερα, οι σεφ του Kimura τεμάχισαν το πανάκριβο απόκτημα του αφεντικού τους και ετοίμασαν τα διάσημα πιάτα σούσι.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο