Στιλίστες αποκαλύπτουν τα μυστικά για να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες - iefimerida.gr

Στιλίστες αποκαλύπτουν τα μυστικά για να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το street style εκτός από πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες -αλλά και τους άνδρες- που λατρεύουν τη μόδα, είναι και μια πηγή εκατομμυρίων φωτογραφιών από όλο τον κόσμο, που αναπαράγονται διαρκώς.

Εντονα χρώματα, εντυπωσιακά τοπία, κίνηση, ακόμα και συναίσθημα, είναι μερικά από εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τις φωτογραφίες αυτές τόσο αληθινές και αξιοθαύμαστες.

Ομως, αυτά τα τόσο καλλιτεχνικά και αψεγάδιαστα πορτρέτα ή ακόμα και οι εικόνες εκείνες που μοιάζουν αυθόρμητες είναι αποτέλεσμα μιας μορφής τέχνης, που δεν απαιτεί μονάχα ένα πανέμορφο πρόσωπο και καλλίγραμμο σώμα, αλλά και κάποια επιπλέον μυστικά, που οι μυημένοι σε αυτήν γνωρίζουν.

Για να βγαίνετε καλύτερα στις φωτογραφίες σας – σέλφι ή όχι- μοιραζόμαστε μαζί σας μυστικά από τους stylists που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ selfies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ