«Τελειωμένος» ο Μοράις από την ΑΕΚ – Πάει για 3ο προπονητή σε λίγους μήνες - iefimerida.gr

«Τελειωμένος» ο Μοράις από την ΑΕΚ – Πάει για 3ο προπονητή σε λίγους μήνες

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα απώλεια βαθμών της ΑΕΚ εντός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναιτωλικό φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στους διοικούντες τον σύλλογο όσον αφορά τον προπονητή Ζοσέ Μοράις.

Η επόμενη μέρα της ισοπαλίας χωρίς γκολ, βρίσκει τον Ζοσέ Μοράις να είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ. Η δυσαρέσκεια που υπάρχει για την εικόνα της ομάδας είναι έντονη και οι ευθύνες που βαραίνουν τον Πορτογάλο είναι πάρα πολλές.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη αποτελεί κριτήριο για τον Μοράις, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις νωρίτερα ή ακόμη και αν η ΑΕΚ φύγει από την Αρκαδία με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αλλωστε και ο Τιμούρ Κετσπάγια έφυγε από τον πάγκο της ΑΕΚ νωρίτερα στη σεζόν, έχοντας περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λάρισας.

Αν τελικά η Ενωση αναζητήσει νέο τεχνικό, θα πρόκειται για την 3η επιλογή της μέσα στη διάρκεια μιας σεζόν, η οποία μάλιστα βρίσκεται σχεδόν στα μισά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζοσε μοραις αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ