Τσακαλώτος: Ο Σταϊκούρας μας κουράζει με την εμμονή του - iefimerida.gr

Τσακαλώτος: Ο Σταϊκούρας μας κουράζει με την εμμονή του

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κ. Σταϊκούρας μας κουράζει με την εμμονή του» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών. «Ο ίδιος ψήφισε ''παρών'', και οι συνταξιούχοι πήραν ένα μικρό βοήθημα. Νομίζω ότι είναι το μόνο που μένει και άρα το μόνο που χρειάζεται να ειπωθεί!» κατέληξε.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Χρήστου Σταϊκούρα που νωρίτερα είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για διγλωσσία, ανευθυνότητα και τυχοδιωκτισμό, αναφέροντας ότι ο κ Τσακαλώτος είχε υπογράψει τρία κείμενα. «Το πρώτο, ο Κρατικός Προϋπολογισμός, εμπεριέχει νέα μέτρα, ύψους όσο ένας επιπλέον ΕΝΦΙΑ, τα οποία από προχθές υλοποιούνται, με βαρύ κόστος για την κοινωνία.

Το δεύτερο, η απόφαση του Eurogroup, προβλέπει νέα μέτρα για το 2018, υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για την επόμενη δεκαετία και μονιμοποίηση του “κόφτη” μισθών και συντάξεων.

Και το τρίτο, η ταπεινωτική επιστολή προς τους θεσμούς, με την οποία δεσμεύεται για τη “διαρκή αφοσίωση στο Μνημόνιο”».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ