Γέννησε μόνη της, με τη βοήθεια ενός...καθρέφτη! - iefimerida.gr

Γέννησε μόνη της, με τη βοήθεια ενός...καθρέφτη!

Βρετανίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνη της, στο σπίτι της, έφερε στον κόσμο το παιδί της μια Βρετανίδα νοσηλεύτρια, χρησιμοποιώντας ως μόνη βοήθεια το καθρεφτάκι του μακιγιάζ της μητέρας της.

Η 28χρονη Κλερ Κλαρκ-Γουντ από το Κεντ τελείωσε την δουλειά της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κρόιντον, στο Λονδίνο, και λίγο αργότερα γέννησε την Έσμεϊ στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η βρετανή, που έγινε πρώτη φορά μητέρα, είχε δουλέψει 13 ώρες στο νοσοκομείο πριν επιστρέψει σπίτι της. «Είχε πολύ δουλειά εκείνη την μέρα γιατί είχαμε αρκετούς τοκετούς», δήλωσε η ίδια στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Οι συστολές της ήταν τόσο γρήγορες που δεν υπήρχε χρόνος για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως είπε στην εφημερίδα, «πήγα να κάνω ένα μπάνιο να δω αν θα σταματήσουν αλλά συνέχιζαν πολύ γρήγορα. Έφθασα σε σημείο όπου οι συστολές ήταν τόσο αλλεπάλληλες και όταν είπα να δω σε τι στάδιο βρίσκομαι το μωρό ήδη ερχόταν».

«Το λέγαμε ως αστείο με τους συναδέλφους μου. Δεν θα είχε πλάκα να ξεγεννούσα τον εαυτό μου;» πρόσθεσε η Κλαρκ-Γουντ.

Η Έσμεϊ γεννήθηκε περίπου τρεις εβδομάδες πρόωρα, ωστόσο είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ