Στηρίζει τους νέους στον Ολυμπιακό ο Μπέντο – Αφησε εκτός Τσόρι και Πάρντο - iefimerida.gr

Στηρίζει τους νέους στον Ολυμπιακό ο Μπέντο – Αφησε εκτός Τσόρι και Πάρντο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ξεκινά έναν αγωνιστικό γολγοθά, με συνεχόμενα παιχνίδια τις επόμενες μέρες και ο Πάουλο Μπέντο καλείται να κάνει εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ.

Το πρώτο εμπόδιο του 2017 θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Τσόρι Ντομίνγκες και Φελίπε Πάρντο ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ταρίκ Ελιονούσι.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μάρκο Μάριν αλλά και ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο Μιλιβόγεβιτς είναι τιμωρημένος ενώ Ντα Κόστα και Ρομαό θα απουσιάσουν λόγω Κόπα Αφρικα. Ο Μπέντο πάντως δείχνει διάθεση να δώσει τη δυνατότητα στους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές να αρπάξουν την ευκαιρία αφού φέρεται να μην έχει εισηγηθεί την προσθήκη κάποιου ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ