Καρλ Λάγκερφελντ: Η Κιμ Καρντάσιαν έχει επηρεάσει τη μόδα (κι ας μην είναι ψηλή κι αδύνατη) [εικόνες] - iefimerida.gr

Καρλ Λάγκερφελντ: Η Κιμ Καρντάσιαν έχει επηρεάσει τη μόδα (κι ας μην είναι ψηλή κι αδύνατη) [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άρχοντας της Chanel, Καρλ Λάγκερφελντ γιόρτασε την είσοδό του ως χαρακτήρας στο ιδιαίτερα επιτυχημένο και κερδοφόρο παιχνίδι για smartphone, της Κιμ Καρντάσιαν με τίτλο «Kim Kardashian:Hollywood», αναφέροντας πως η ίδια έχει επηρεάσει τη μόδα ( και χωρίς να είναι ψηλή και αδύνατη).

Μάλιστα ο μεγάλος μόδιστρος δεν δίστασε να δηλώσει ότι «η συμβολή της Κιμ στην ομορφιά και τη μόδα είναι ένα γεγονός και αποδεικνύει ότι για να είναι κανείς όμορφος δεν χρειάζεται να είναι ψηλός κι αδύνατος. Μου αρέσει πολύ η μητέρα της και λατρεύω της ετεροθαλή αδελφή της Κένταλ (Τζένερ). Δεν γνωρίζω τα άλλα μέλη αυτής της εκπληκτικής οικογένειας», δήλωσε στο περιοδικό Page Six και μας άφησε άφωνους, αν και συμφωνούμε ότι η ομορφιά δεν έχει μέγεθος XS.

Καρλ Λάγκερφελντ: Η Κιμ Καρντάσιαν έχει επηρεάσει τη μόδα (κι ας μην είναι ψηλή κι αδύνατη) [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Φυσικά η συμμετοχή του μετρ της υψηλής ραπτικής στο περίεργο αυτό παιχνίδι δεν είναι αφιλοκερδής. Όπως σημειώνει το περιοδικό η συνεργασία του Καρλ με την Κιμ είναι ιδιαίτερα επικερδής και για τα δύο μέρη, οπότε θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα ακούμε μόνο καλά λόγια από τον ένα για τον άλλον, τουλάχιστον όσο η συνεργασία τους θα είναι σε ισχύ.

Καρλ Λάγκερφελντ: Η Κιμ Καρντάσιαν έχει επηρεάσει τη μόδα (κι ας μην είναι ψηλή κι αδύνατη) [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο μεταξύ παιχνίδι Kim Kardashian: Hollywood έχει αποφέρει έσοδα στην διάσημη τηλεπερσόνα των ριάλιτι περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Καρλ Λάγκερφελντ: Η Κιμ Καρντάσιαν έχει επηρεάσει τη μόδα (κι ας μην είναι ψηλή κι αδύνατη) [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Καρλ Λεγκερφελντ μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ