Βίντεο με τον τζιχαντιστή του Reina να ψάχνει ταξί μετά το μακελειό -Φόβοι ότι έχει διαφύγει εκτός Τουρκίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο με τον τζιχαντιστή του Reina να ψάχνει ταξί μετά το μακελειό -Φόβοι ότι έχει διαφύγει εκτός Τουρκίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη του μακελειού στο κλαμπ «Reina» της Κωνσταντινούπολης έχει εξαπολύσει η τουρκική αστυνομία, ενώ το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σπίτι στην περιοχή Ζετίνμπουρνου, κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, όπου κατά τον έλεγχο της αστυνομίας συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν ένα άτομο που προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο. Οι αρχές έφτασα εκεί έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη που ισχυρίστηκε ότι είδε τον δράστη.

Πάντως αμερικανικά Μέσα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο Reina που άφησε πίσω του 39 νεκρούς, να βρίσκεται πλέον εκτός Τουρκίας. Σύμφωνα μάλιστα πληροφορίες που επικαλέστηκε από τις Αρχές ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ουάσινγκτον WTOP το ενδεχόμενο ο δράστης να βρίσκεται εκτός της χώρας δεν αποκλείεται.

«Πηγή από την Ασφάλεια είπε ότι ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης μπορεί να ξέφυγε των τουρκικών αρχών και να βρίσκεται σε περιοχή της Συρίας που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος», έγραψε ο ραδιοφωνικός σταθμός στο Twitter.

Έψαχνε αμέριμνος ταξί

Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλεί ένα άλλο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα στο οποίο φαίνεται ο δράστης του μακελειού να ψάχνει ταξί προκειμένου να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Haberturk και σε αυτό ο δράστης, χωρίς ίχνος πανικού, φαίνεται να ψάχνει ταξί. Αφού επιβιβαστεί σε ένα, στη συνέχεια αποβιβάζεται, πιθανότατα επειδή δεν είχε πάνω του χρήματα, και συνεχίζει το ψάξιμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία επίθεση κλαμπ δράστης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ