Καψής: Κάποιοι θέλουν να επιστρέψουμε στη δραχμή - iefimerida.gr

Καψής: Κάποιοι θέλουν να επιστρέψουμε στη δραχμή

Παντελής Καψής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επόμενο τρίμηνο είναι πολύ κρίσιμο για την Ελλάδα, καθώς θα κριθούν όλα επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Υπσοτήριξε μάλιστα πως θα πρέπει να υπογραφεί οπωσδήποτε η νέα δανειακή σύμβαση, για να μην οδηγηθούμε εκτός αγορών.

Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή στον Σκάι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές και πολιτικές δυνάμεις που θέλουν την επιστροφή στη δραχμή και επεσήμανε ότι ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ δεν έχει ξεπεραστεί.

Ο κ. Καψής απέκλεισε τον ανασχηματισμό αυτή τη στιγμή ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, ενώ προσδιόρισε χρονικά γύρω στον Απρίλιο. Όπως σημείωσε, «αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η στήριξη της κυβέρνησης και η προσπάθεια και των τριών κομμάτων που μετέχουν την κυβέρνηση να συνθέσουν τις διαφωνίες τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ