Θριαμβεύτρια η Λίβερπουλ – Πήρε το ντέρμπι με την Σίτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Θριαμβεύτρια η Λίβερπουλ – Πήρε το ντέρμπι με την Σίτι [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακούς αγώνες έκρυβε το φινάλε του 2016 για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι έφτασε τις 13 συνεχόμενες νίκες, η Λίβερπουλ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε με ανατροπή σε 90 δευτερόλεπτα, τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Μίντλεσμπρο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε στο καναβάτσο τον Πεπ Γκουαρδιόλα και η Λίβερπουλ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, στο «Ανφιλντ» στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής.

Οι «κόκκινοι» σκόραραν με τον Βαϊνάλντουμ στο 8΄και κράτησαν το προβάδισμά τους μέχρι το φινάλε, διατηρώντας τη 2η θέση, πίσω από την Τσέλσι.

Οι «μπλε» αν και δυσκολεύτηκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Στόουκ, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με σκορ 4-2, σημειώνοντας τη 13η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει από την Μίντλεσμπρο μέχρι και το 85ο λεπτό, όμως μέσα σε 90 δευτερόλεπτα κατάφερε να φτάσει στη νίκη με τέρματα των Μαρσιάλ και Πογκμπά!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ