Ο Τσίπρας ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι συζητήσεις για το Κυπριακό και με το βλέμμα στραμμένο στη διάσκεψη της Γενεύης στις 12 Ιανουαρίου, η κυβέρνηση δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους και σίγουρα πριν την πολυμερή να ενημερώσει κατ’ ιδίαν -στο Μέγαρο Μαξίμου- τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα μείζον ζήτημα που αφορά Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία και για το οποίο θέλει αφενός να ακούσει τις απόψεις τους, αφετέρου να μεταφέρει το κλίμα των έως τώρα διαβουλεύσεων αλλά και των πρωτοβουλιών που αναμένεται να ληφθούν.

Τέλος, κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν ένα πιθανό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ,με αποτέλεσμα να προκρίνονται οι κατ’ ιδίαν επαφές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ