Sold out στο ΣΕΦ – Μάχη Ολυμπιακού με Φενέρ στην Euroleague - iefimerida.gr

Sold out στο ΣΕΦ – Μάχη Ολυμπιακού με Φενέρ στην Euroleague

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 15η αγωνιστική κρύβει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2).

Τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός απόψε στο ΣΕΦ, με τη Φενέρπαχτσε να προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 νίκες και 5 ήττες και αναζητούν τη νίκη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης για το 2016.

Ο Ολυμπιακός εκτός φυσικά από τις υπηρεσίες του Χάκετ, θα στερηθεί και αυτές των Αγραβάνη και Πρίντεζη ενώ από πλευράς Φενέρ εξακολουθεί να απουσιάζει ο Μπογκντάνοβιτς.

Οπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν για τον αποψινό αγώνα, κάτι που αναμφίβολα δείχνει τη σημασία που έχει η αναμέτρηση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Πιότρ Παστούσιακ.

Sold out στο ΣΕΦ – Μάχη Ολυμπιακού με Φενέρ στην Euroleague | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσέ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ