Ράπανος: Οι επόμενοι τρεις μήνες θα κρίνουν την παραμονή μας στο ευρώ - iefimerida.gr

Ράπανος: Οι επόμενοι τρεις μήνες θα κρίνουν την παραμονή μας στο ευρώ

Ράπανος: Οι επόμενοι τρεις μήνες θα κρίνουν την παραμονή μας στο ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εξελίξεις στο πρώτο τρίμηνο του 2012 θα κρίνουν το αν η χώρα μας θα παραμείνει ή όχι στη Ευρωζώνη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλη Ράπανο, ο οποίος προειδοποίησε ότι σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ η Ελλάδα θα γυρίσει 20-25 χρόνια πίσω.

«Είτε θα μείνουμε στο ευρώ μειώνοντας το επίπεδο διαβίωσης όλοι μας, είτε θα αποχωρήσουμε από το ευρώ γυρνώντας δεκαετίες πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ράπανος μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το πρώτο τρίμηνο είναι καθοριστικό, και θα κρίνει εάν η Ελλάδα θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από το ευρώ, συνέχισε ο πρόεδρος της Εθνικής και κάλεσε τον πολιτικό κόσμο να συστρατευθεί και να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ