Στα χέρια των αρχών ο ληστής της Πάτρας - iefimerida.gr

Στα χέρια των αρχών ο ληστής της Πάτρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δύο ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Πάτρα, κατηγορείται 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 26χρονος εισέβαλε την περασμένη Παρασκευή σε υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην Πάτρα και με την απειλή όπλου πήρε περίπου 12.000 ευρώ.

Επίσης, στις 25 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου, είχε εισβάλει σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, όπου πάλι με την απειλή όπλου είχε αρπάξει από το ταμείο περίπου 2.700 ευρώ, καθώς και 650 από πολίτη που βρισκόταν την ώρα της ληστείας στην τράπεζα.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, σε έρευνα που έγινε σε δύο σπίτια του 26χρονου στην Πάτρα, βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με μία γεμιστήρα, το χρηματικό ποσό των 5.950 ευρώ, καθώς και τα ρούχα που φορούσε ο συλληφθείς κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 26χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις ληστειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ