Η έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ σε έναν 96χρονο -Πήγε στο σπίτι του και του τραγούδησε [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ σε έναν 96χρονο -Πήγε στο σπίτι του και του τραγούδησε [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είπε ότι η Τέιλορ Σουίφτ έχει απήχηση μόνο στους νεαρούς; Ενας 96χρονος είναι τρελός θαυμαστής της και επιβραβεύθηκε για αυτό.

Η τραγουδίστρια έκανε έκπληξη στον Σάιρους Πόρτερ, καθώς τον επισκέφθηκε στο σπίτι του και τραγούδησε για εκείνον και την οικογένειά του.

Ο 96χρονος βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είχε δηλώσει νωρίτερα φέτος, σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι είχε πάει τα εγγόνια του σε συναυλία της Σουίφτ και ότι είναι η γηραιότερος θαυμαστής της. Οπότε και εκείνη αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και πήγε στο σπίτι του στο Μιζούρι.

Ο Πόρτερ, που έχει εννιά παιδιά και 49 εγγόνια, είχε κάνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με 72 καλεσμένους νωρίτερα. Πολλοί από τους συγγενείς ήταν ακόμη εκεί, όταν χτύπησε η πόρτα του σπιτιού. Η κόρη του άνοιξε και όταν του είπε πως μόλις ήρθε η Τέιλορ Σουίφτ, εκείνος δεν μπορούσε να το πιστέψει, όπως παραδέχθηκε στο Associated Press.

Φέτος ο 96χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο, παρόλα αυτά δηλώνει ότι ο επόμενος στόχος του είναι να δει την Τέιλορ Σουίφτ στη νέα περιοδεία της.

okay this is the last thing i'm posting. @taylorswift13 I still can't believe it!! pic.twitter.com/G5pfUpYaH6

Amazing experience pic.twitter.com/maXUPZSguD

Taking selfies, holding babies, hugging grandpas and leaving lipstick marks. Taylor Swift does it all. Awsome day for my Popo!! pic.twitter.com/SaNwRK4DoL

pic.twitter.com/0zwfkStf11

Taylor Swift crashing our family Christmas was just a dream right??? #TaylorSwift #WWIIVet pic.twitter.com/lufAleCGuk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ