Αν ήσουν εσύ η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων, τότε σίγουρα θα σου πέρασε η σκέψη πως όσα μαγείρεψες δεν θα έφταναν, αλλά τελικά όχι μόνο περίσεψαν, αλλά τώρα δεν ξέρεις και τι να τα κάνεις.
Και επειδή ότι έχει μείνει, εννοείται πως δεν χρειάζεται να πεταχτεί... ο Αυστραλός σεφ Τράβις Χάρβει μας λέει τι μπορούμε να κάνουμε με όσα έχουν απομείνει από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο