Εκκενώθηκαν τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί στη Μόσχα μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα- φάρσα για βόμβες - iefimerida.gr

Εκκενώθηκαν τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί στη Μόσχα μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα- φάρσα για βόμβες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν 3.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τρεις σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μόσχας μετά από αλλεπάλληλα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα, που τελικά αποδείχτηκε πως ήταν φάρσα.

Σύμφωνα πρακτορείο RIA Novosti. οι άγνωστοι προειδοποίησαν ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες στους σταθμούς Καζάνσκι και Λενινγκράντσκι, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν και τους δύο χώρους. Άλλοι 750 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τον σταθμό Γιαροσλάφσκι. "Αναμένουμε τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά" που θα ερευνήσουν τους χώρους για εκρηκτικά, πρόσθεσε.

Οι τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες επιβάτες.

Φάρσα τα τηλεφωνήματα

Κακόγουστη φάρσα αποδείχτηκαν τα απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μόσχας, αφού οι αστυνομικοί που ερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους αυτούς δεν βρήκαν κανένα ύποπτο αντικείμενο.

Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, η κρατική εταιρεία που διαχειρίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο, ανακοίνωσαν ότι τα δρομολόγια των τρένων δεν επηρεάστηκαν από την εκκένωση των τριών σταθμών και τις έρευνες που ακολούθησαν.

Νωρίτερα, οι σταθμοί Καζάνσκι, Λενινγκράντσκι και Γιαροσλάφσκι εκκενώθηκαν για λόγους ασφαλείας και ερευνήθηκαν αφού οι αρχές δέχτηκαν ανώνυμα τηλεφωνήματα που προειδοποιούσαν για βόμβες.

Και οι τρεις σταθμοί βρίσκονται στην ίδια πλατεία, στο κέντρο της Μόσχας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σταθμοί ΡΩΣΙΑ εκκένωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ