Είναι το παραδοσιακό πιάτο των γιορτών και γευστικό μας έθιμο.
Η γεμιστή γαλοπούλα δεν λείπει από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και αν την φετινή χρόνια έχετε στα σχέδιά σας να μπείτε σε διαδικασία για να την ετοιμάσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, σας έχουμε συγκεντρώσει διαφορετικές εκδοχές της με την υπογραφή αγαπημένων σας Ελλήνων chefs!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο