Στα χέρια τους πλάθονται οι γεύσεις που γεμίζουν ευχαρίστηση τον ουρανίσκο μας.
Είναι εκείνοι που καθορίζουν το μενού ενός εστιατορίου, που η δική τους υπογραφή μπορεί να το απογειώσει ή να το... χαντακώσει. Οφείλουν είναι οργανωτικοί, να έχουν μεράκι και έμπνευση, γνώσεις, πρόγραμμα. Να δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια για να μένει ο πελάτης ευχαριστημένος. Όμως, εκείνοι, όταν βρίσκονται σε ρόλο πελάτη σε εστιατόριο τι δεν παραγγέλνουν;
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο