Λήξη συναγερμού στο Βερολίνο - Το ύποπτο πακέτο ήταν άδειο κουτί παπουτσιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στο Βερολίνο - Το ύποπτο πακέτο ήταν άδειο κουτί παπουτσιών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λήξη συναγερμού σε εμπορικό κέντρο του Βερολίνου, καθώς μετά από περίπου 2 ώρες ερευνών αποκαλύφθηκε ότι ένα πακέτο που θεωρήθηκε ύποπτο ήταν ένα άδειο κουτί από παπούτσια.

Ετσι άνοιξαν ξανά οι δρόμοι και η συνεχίστηκε κανονικά η λειτουργία του εμπορικού κέντρου.

Ο συναγερμός σήμανε όταν σύμφωνα με την τοπική γερμανική εφημερίδα BZ, μία ροζ πλαστική βαλίτσα βρέθηκε αφύλακτη στο εμπορικό κέντρο «Schoehauser Allee Arcaden» βόρεια του κέντρου του Βερολίνου. Αφού η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει τον ιδιοκτήτη της σακούλας στο εμπορικό κέντρο, η περιοχή εκκενώθηκε και αποκλείστηκε.

Οπως ήταν φυσικό επικράτησε ανησυχία, λίγες ημέρες μετά το μακελειό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

#SchönhauserAllee auf Höhe der #AlleeArcaden und der Haltestelle #U2 und #M1 weiträumig gesperrt. Offenbar verdächtiger Gegenstand gefunden. pic.twitter.com/vaNzc4fud8

Schwerbewaffnete Polizei zieht auf der #SchönhauserAllee auf. #U2 und Tram #M1 gesperrt. #Berlin #Breitscheidplatz pic.twitter.com/yXFCsg673E

Η αστυνομία του Βερολίνου δημοσίευσε στο Twitter της πως ερευνούν τον χώρο για ένα ύποπτο αντικείμενο και ζήτησε από τους κατοίκους να κάνουν υπομονή.

Wir überprüfen dort einen verdächtigen Gegenstand. Haben Sie bitte noch etwas Geduld. @wumato
^tsm

«Έχουμε κλείσει τον δρόμο εξαιτίας ενός ύποπτου πακέτου», είπε ένας αστυνομικός στους δημοσιογράφους σύμφωνα με το RT, προσθέτοντας πως η κατάσταση δεν συνδέεται με το μακελειό στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι την Δευτέρα.

#BREAKING Police secure a shopping area in Berlin, Germany, after suspicious package found pic.twitter.com/S348GTy03d

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βερολίνο Συναγερμός πακέτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ