Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] - iefimerida.gr

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων για όλα τα γούστα τις ηλικίες και τις τσέπες, τα Public μας προσκαλούν να διαλέξουμε δώρα για τους αγαπημένους μας.

Η διακόσμηση του σπιτιού για τις γιορτές περνάει απο τα Public.

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Θα βρούμε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως: κούπες, θήκες για κεριά, φανάρια, ξύλινα σπιτάκια ή δέντρα και άλλα πολλά μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα σε τιμές που ξεκινούν απο 2 ευρώ.

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γιρλάντες με φώτα LED σε διάφορα σχέδια (καρδιές, κουκουνάρια, μανιτάρια, αστέρια, σπιτάκια, άγγελοι, πουλιά) και χρώματα και σε τιμές από 7,99 ευρώ.

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Για τους φίλους της μουσικής στα Public θα ανακαλύψετε 33 συλλεκτικά Box Sets της Union Square Music καθένα από τα οποία περιλαμβάνει μέσα σε μια μεταλλική συσκευασία 3 CD με τις φωνές μουσικών θρύλων όπως Nina Simone, Edith Piaf, Billie Holiday, Nat King Cole και πολλών σε μοναδική τιμή, μόνο 9,99 ευρώ (κάθε boxset).

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πόσες φορές δεν έχεις ξενυχτίσει γύρω απο ένα επιτραπέζιο με την παρέα σου; Τα public φέρνουν το Επιτραπέζιο Retro Giocchi Preziosi. Το επιτραπέζιο παιχνίδι των αναμνήσεων!
Ο,τι αγάπησες εσύ και οι φίλοι σου από τις δεκαετίες ’80, ’90 και ’00 στην Ελλάδα! Τηλεοπτικές σειρές, Ταινίες, Ηθοποιοί, Τραγουδιστές, μεγάλες επιτυχίες, Διαφημίσεις, Παιδικά προγράμματα, Ατάκες, Ήρωες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!
Τα έχεις ακούσει! Τα έχεις ζήσει! Τα έχεις στην καρδιά σου! Αν δεν τα θυμάσαι, ήρθε η ώρα! 14,99 ευρώ

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Σημειωματάριο Moleskine The Beatles Limited Edition - Ριγέ - Pocket - Μαύρο
Το θρυλικό συγκρότημα των Beatles ξαναζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας με το συλλεκτικό σημειωματάριο Moleskine και τα σκίτσα του που θα σας συντροφεύουν καθημερινά!
Πρόκειται για περιορισμένης κυκλοφορίας σημειωματάριο, εμπνευσμένο από την ταινία Yellow Submarine και εφοδιασμένο με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα προϊόντα Moleskine!
Το σκληρό εξώφυλλο κάνει εύκολη την καταγραφή σημειώσεων και η κατασκευή του σου επιτρέπει ανοίγμα 180 μοιρών για να γράφεις άνετα και ν' αξιοποιείς όλο το πλάτος των φύλλων, χωρίς να καταστρέφεται το δέσιμο!
Είναι πολύ ελαφρύ, διαθέτει στρογγυλεμένες γωνίες, μη όξινες σελίδες, λάστιχο για να ασφαλίζει και σελιδοδείκτη-κορδέλα!
Περιλαμβάνει ακόμη θεματικά αυτοκόλλητα και εσωτερική θήκη με την ιστορία της Moleskine. 18,98 ευρώ

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Είναι ένα από τα πρόσωπα των εορτών. Ξύλινος καρυοθραύστης με ξυλάκια των drums κουνάει τα χέρια του στον ρυθμό της μελωδίας του Καρυοθραύστη. 39,90 ευρώ

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Καρουζέλ σε σφαίρα χιονιού. Το καρουζέλ γυρνάει στον ήχο της μελωδίας των Χριστουγέννων. 59,90

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 7

eSTAR Themed Star Wars 7" Tablet 7". Τάμπλετ με θέμα εμπνευσμένο από την ταινία Star Wars μαζί με αντίστοιχη θήκη και με εγκατεστημένα παιχνίδια επίσης εμπνευσμένα από το Star Wars. 59,90 ευρώ

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Χάρισέ το στον πιτσιρικά και δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Scooter Razor Riprider 360 Caster Trike Μπλε. Δεν πρόκειται για ένα απλό scooter αλλά για ένα πολύ δυναμικό τρίκυκλο ποδηλατάκι! Οι πίσω περιστρεφόμενοι τροχοί δίνουν τη δυνατότητα για πλαγιολισθήσεις και περιστροφές 360ο που κόβουν την ανάσα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από παιδιά μόλις 5 ετών με την επίβλεψη ενηλίκου! 129,99 ευρώ

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Για να μην χάσεις ούτε μια στιγμή απο τις φετινές γιορτές τα Public έχουν την πιο κομψή λύση. Polaroid Snap είναι η ιδανική μίξη της νοσταλγικής Polaroid και την μοντέρνας. 199,00 ευρώ

Δώρα στα Public από 2 ευρώ -Για όλα τα γούστα και βαλάντια [εικόνες] | iefimerida.gr 10

Για τους λάτρεις του βινυλίου και της ρετρό εποχής πικάπ Pro-Ject PS 01 Wave by Parov Stellar (OM2 Red) Λευκό.
Ο μοντέρνος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός συναντά την κομψότητα και δημιουργούν αυτο το πικάπ. Μπορείς να το τοποθετήσεις μέσα στο σαλόνι ή στο δωμάτιο, χαρίζοντας μια πινελιά στιλ και παράλληλα ακούγοντας τους αγαπημένους σου δίσκους βινυλίου. To Pro-Ject PS 01 Wave by Parov Stellar (OM2 Red) μπορεί να δεχτεί δίσκους 7", 10" και 12", με σασί-πλατώ από MDF ιδιαίτερης αντικραδασμικής κατασκευής ειδικά για πικάπ, μοτέρ σε ανάρτηση με απόλυτη ακρίβεια περιστροφής, και κεφαλή Ortofon 2M Red, της μεγαλύτερης εταιρίας παγκοσμίως και την θρυλική σειρά 2Μ! Τέλος, διαθέτει έξοδο RCA για το τον συνδέσεις απευθείας στον ενισχυτή σου, και η εμφάνισή του είναι εμπνευσμένη από τον Parov Stellar, διατίθεται σε εξαιρετικά χαμηλές ποσότητες παγκοσμίως! 598,99 ευρώ.

Περισσότερα δώρα και προτάσεις στο www.public.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ public δώρα προτάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ