Πυροβολήθηκε παίκτης της Ντιναμό Δρέσδης - iefimerida.gr

Πυροβολήθηκε παίκτης της Ντιναμό Δρέσδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O αμυντικός της Ντινάμο Δρέσδης, Μαρκ Βοχς, δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν έξω από το κατάστημα της θείας του, στο Βισμπάντεν της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ρεπορτάζ από ΜΜΕ, η θεία του έπεσε νεκρή κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, ενώ ένας ακόμη υπάλληλος του καταστήματος χει τραυματιστεί και διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο 21χρονος παίκτης ζει καθώς οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν εν ζωή τελεσφόρησαν, παρά το γεγονός ότι η σφαίρα τον είχε τραυματίσει σοβαρά. «Είμαστε σοκαρισμένοι, μπερδεμένοι και βαθύτατα επηρεασμένοι. Σύσσωμη η οικογένεια της Ντιναμό στέκεται δίπλα στον Μαρκ και στην οικογένειά του. Θα είμαστε εκεί για οποιαδήποτε βοήθεια και υποστήριξη χρειαστούν» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στη «Bild»: «Το κίνητρο πίσω από αυτό είναι ασαφές. Τώρα ψάχνουμε για τους δράστες, χρησιμοποιώντας ακόμη και ελικόπτερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ