Αντάλλαξαν ευχές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πολιτική ηγεσία - iefimerida.gr

Αντάλλαξαν ευχές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πολιτική ηγεσία

Αντάλλαξαν ευχές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πολιτική ηγεσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις καθιερωμένες ευχές της πολιτικής ηγεσίαςτης χώρας δέχθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ στην συνέχεια ο πρωθυπουργός θα βρεθεί κοντά στους αστέγους της πρωτεύουσας.

Πρώτος έφτασε στο προεδρικό μέγαρο και ευχήθηκεστον Κάρολο Παπούλια ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, για να ακολουθήσει εκ μέρους της Βουλής ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Νιώτης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, η γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Θοδωρής Δρίτσας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός παρέστησαν στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία του Έτους στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.Στη συνέχεια ο κ. Παπαδήμος θα παραστεί στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι των Αστέγων της Αθήνας, στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ