Mελισσανίδης: «Εχουμε απογοητεύσει τον κόσμο της ΑΕΚ» [βίντεο] - iefimerida.gr

Mελισσανίδης: «Εχουμε απογοητεύσει τον κόσμο της ΑΕΚ» [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ΑΕΚ πριν καλά-καλά τελειώσει ο α’ γύρος βρίσκεται στο -11 από την κορυφή, με τον κόσμο της να έχει απογοητευτεί πλέον.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας σήμερα μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ θέλησε να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο και θα απολογηθεί στους φίλους της Ενωσης τονίζοντας «Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο.Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε. Και θέλω να πιστεύω πως η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από λάθη διαιτησίας και από δικά μας λάθη. Και είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε σε όχι καλή θέση και για μας και για όλους μας. Με την νέα χρονιά θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις, για να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη και να βρούμε τον βηματισμό μας γιατί κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε. Είμαστε όμως εδώ , θέλω να πιστεύω πως η εγκληματική οργάνωση τελειώνει, η διαιτησία αρχίζει και βρίσκει τον δρόμο της. Θέλω να πιστεύω πως οι επόμενες μέρες που έρχονται, θα είναι καλύτερες για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διορθώσουμε την κατάσταση. Θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει να κάνουμε. Ότι πρέπει να γίνει, θα γίνει. Και επίσης όσοι πρέπει να μείνουν, θα μείνουν»

Για το θέμα του γηπέδου, τόνισε: «Είμαστε στο παραπέντε. Έμαθα πως πήγε σήμερα καλά και πολύ σύντομα θα πάρουμε επιτέλους την οικοδομική άδεια. Και πρέπει επίσης να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας. Αυτό εδώ το γήπεδο (ΟΑΚΑ) δεν είναι έδρα για την ΑΕΚ, αυτό είναι… Νταχάου! Πολύ παγωμένο γήπεδο για τον κόσμο μας, ένα γήπεδο που δεν είναι ποδοσφαιρικό.».

Νωρίτερα ο Χρήστος Αραβίδης ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα για την χθεσινή αποβολή του, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις στο θέμα αυτό με πιθανή αποχώρηση του λύνοντας το συμβόλαιο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μελισσανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ