Θάνατος «μυστήριο»: Νεκρός Ρώσος διπλωμάτης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του πρεσβευτή στην Τουρκία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Θάνατος «μυστήριο»: Νεκρός Ρώσος διπλωμάτης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του πρεσβευτή στην Τουρκία [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός στο διαμέρισμά του στη Μόσχα εντοπίστηκε ο Ρώσος διπλωμάτης Πετρ Πολσίκοφ, από πυροβολισμό με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερο συμβολισμό είναι το γεγονός πως το άψυχο κορμί του βρέθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο Ρώσος διπλωμάτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή της Μόσχας «Balaklavsky Prospekt».

Θάνατος «μυστήριο»: Νεκρός Ρώσος διπλωμάτης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του πρεσβευτή στην Τουρκία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται πως ο Ρώσος διπλωμάτης υπέκυψε αμέσως στα τραύματά του, ενώ στο μπάνιο του 56χρονου άνδρα, και πιο συγκεκριμένα κάτω από το νεροχύτη, βεντοπίστηκε ένα όπλο, σύμφωνα με ρωσικό δίκτυο «Ren TV».

Θάνατος «μυστήριο»: Νεκρός Ρώσος διπλωμάτης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του πρεσβευτή στην Τουρκία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η αστυνομία συνέλεξε δύο κάλυκες από το διαμέρισμα του υψηλού διπλωματικού αξιωματούχου, ενώ εξετάζονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για το συμβάν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πηγή: mirror.co.uk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διπλωμάτης ΡΩΣΙΑ νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ