Αυγενάκης: Μας κυβερνά πολιτική συμμορία -Μαξίμου: Χυδαίες επιθέσεις της ΝΔ - iefimerida.gr

Αυγενάκης: Μας κυβερνά πολιτική συμμορία -Μαξίμου: Χυδαίες επιθέσεις της ΝΔ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για ψευτομαγκιές του κ. Τσίπρα κατηγορώντας τον μάλιστα ότι μαζί με τον κ. Καμμένο τζογάρουν στις πλάτες των Ελλήνων ενώ δεν δίστασε σημειώσει πως τη χώρα κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα.

Ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αλλά και την άποψη του για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης.«Καταρχήν να πούμε ότι ευχόμαστε και ελπίζουμε να ολοκληρωθεί σύντομα η αξιολόγηση για το καλό της χώρας. Η διαπραγμάτευση σέρνεται για άλλη μια φορά, κάτι που το έχουμε συνηθίσει πλέον, όμως αυτή η συνήθεια είναι κακή γιατί δημιουργεί βάρη, επιπλέον απαιτήσεις, χάνουμε χρήματα δηλαδή τα οποία θα αναζητηθούν στη συνέχεια επιβαρύνουν επιπλέον τους Έλληνες πολίτες. Γι’ αυτό το λόγο η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί και να καταλάβει ότι βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις. Αν δεν μπορεί, που δεν μπορεί, αν δεν έχει την ικανότητα, που δεν έχει την ικανότητα, να προχωρήσει ταχύτατα σε εκλογές ή να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, πράγμα το οποίο δεν το αντέχει το DNA του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του».

Παράλληλα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ πρόσθεσε: «Αυτές οι ψευτομαγκιές του κ. Τσίπρα, από τη μια κάνουμε τους άγριους με το ΔΝΤ και τους δανειστές, εσωτερικά, για να ικανοποιήσουμε το αριστερό ακροατήριο ή για να επανασυνδεθούμε, για να ταυτιστεί με το αριστερό ακροατήριο το οποίο το έχει χάσει όπως φαίνεται, αλλά απ’ έξω είναι στη λογική του “yes men”, νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί το έργο, δεν πείθει κανέναν. Είναι ώρα να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τζογάρουν στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών. Πιστεύω ακράδαντα και όσο περνάει ο καιρός το πιστεύω ακόμη πιο βαθιά, μας κυβερνά μια συμμορία. Μια συμμορία του κ. Τσίπρα».

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι στην επισήμανση πως πρόκειται για πολύ βαρύ χαρακτηρισμό ο κ. Αυγενάκης, τόνισε: «Μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα. Ένας Πρωθυπουργός ο οποίος λειτουργεί με κανέναν κανόνα ηθικής και φυσικά μία τυχοδιωκτική νοοτροπία».

Μαξίμου: Η ΝΔ να επιλέξει αν είναι υπέρ του νέου πολιτικού ήθους ή αν θα κάνει χυδαίες επιθέσεις στην κυβέρνησης

Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσαν οι δηλώσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη. Το Μέγαρο Μαξίμου καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να αποφασίσει αν είναι υπέρ του νέου πολιτικού ήθους ή αν θα επιλέξει τις χυδαίες επιθέσεις στην κυβέρνηση.

«Στη ΝΔ θα πρέπει να αποφασίσουν: Θα επιτίθενται χυδαία στην κυβέρνηση με απρεπείς χαρακτηρισμούς, τελευταίο δείγμα ο κ. Λ. Αυγενάκης που είπε ότι «μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα» ή «οι πολίτες αξίζουν ένα άλλο ήθος και ύφος εξουσίας», σύμφωνα με πρωθύστερη ανακοίνωση της.

Η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή αντιπολίτευση με σταθερές θέσεις και απόψεις. Το μπρος-πίσω σε αποφάσεις, όπως στο θέμα της ενίσχυσης των χαμηλοσυνταξιούχων δεν βοηθά ούτε τους πολίτες ούτε τη χώρα», καταλήγουν στο σχόλιο τους οι κυβερνητικές πηγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαξίμου Αυγενάκης επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ