Μπακογιάννη: «Η ανάταξη της χώρας απαιτεί μια νέα μεγάλη ιδέα» - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: «Η ανάταξη της χώρας απαιτεί μια νέα μεγάλη ιδέα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρή δουλειά, σχέδιο και συγκρότηση μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την κρίση εμπιστοσύνης και να αποκαταστήσει το κύρος της επισημαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της, τονίζοντας ότι η χρονιά που πέρασε ήταν μια περίοδος θυσιών για εκατομμύρια Έλληνες.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφέρει ότι «η Δημοκρατική Συμμαχία τον πρώτο χρόνο της ύπαρξής της δούλεψε σκληρά υπηρετώντας ακριβώς αυτούς τους στόχους, αυτή τη νέα μεγάλη ιδέα. Εργάστηκε μεθοδικά και αποτελεσματικά και μάλιστα στο ευρωπαϊκό επίπεδο, μόνο εκείνη υπήρξε αξιόπιστη και καρποφόρος»

Υπογράμμισε μάλιστα ότι «εάν οι Έλληνες τη νέα χρονιά δουλέψουμε σκληρά, με σχέδιο και συγκρότηση, μπορούμε να κάνουμε άλματα, να πετύχουμε, να αντιμετωπίσουμε την κρίση εμπιστοσύνης και να αποκαταστήσουμε το κύρος της Ελλάδας.Το αξίζουμε και μπορούμε να οικοδομήσουμε αυτό το ελπιδοφόρο μέλλον για το λαό και τον τόπο. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ