Ντύσου στα... μπλε: Εύκολο σαν το μαύρο, αλλά ιδιαίτερο -Οι βασικοί κανόνες - iefimerida.gr

Ντύσου στα... μπλε: Εύκολο σαν το μαύρο, αλλά ιδιαίτερο -Οι βασικοί κανόνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα χρώματα που τη νέα σεζόν θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των fashion editors και των fashionistas ανά τον κόσμο.

Είναι κομψό, διακριτικό και γοητευτικό. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα και οι συνδυασμοί που μπορεί να γίνουν με αυτό, ποικίλλουν. Λίγο πριν την εκπνοή του 2016, κάνουμε focus στις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν. Το blue navy είναι μία από αυτές. Μπορεί το μαύρο να είναι μια «ασφαλής», all time classic επιλογή ωστόσο και το σκούρο μπλε φαίνεται να είναι must επιλογή της σεζόν που έρχεται και έχει ήδη κερδίσει φανατικές φίλες. Ίσως να έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου blue navy κομμάτια που θα μπορείς να αξιοποιήσεις και να κάνεις την διαφορά στην εμφάνισή σου.

Πριν από δύο μήνες, είδαμε την – πρωτοπόρο- Ολίβια Παλέρμο με αυτή την τάση στα χείλη. Είχε εμφανιστεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με την εν λόγω απόχρωση κραγιόν που ξέφευγα από τα καθιερωμένα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ navy blue
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ