Ακόμη να ανοίξει το ΤΑXIS για το επίδομα θέρμανσης -Θέμα ωρών λέει η Παπανάτσιου - iefimerida.gr

Ακόμη να ανοίξει το ΤΑXIS για το επίδομα θέρμανσης -Θέμα ωρών λέει η Παπανάτσιου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ακόμη και σήμερα μπορεί να ανοίξει το ΤAXIS για την υποβολή δηλώσεων για το πετρέλαιο θέρμανσης» δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Σύμφωνα με την κα. Παπανάτσιου «είναι θέμα ωρών». Προχωρώντας σε διευκρινήσεις τόνισε ότι όσοι κάνουν τώρα αίτηση θα πάρουν τα χρήματα μέσα στον Ιανουάριο. Σε αντίθετη περίπτωση όσοι υποβάλλουν αίτηση από το νέο έτος θα λάβουν το επίδομα έως τις 30 Ιουνίου.

Παράλληλα, μιλώντας στον ANT1 η υφυπουργός παραδέχτηκε ότι υπήρξε πρόβλημα με ορισμένες περιοχές και υποσχέθηκε ότι του χρόνου το σύστημα θα είναι δικαιότερο.

Όσον αφορά στο χτίσιμο του αφορολόγητου ενημέρωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσμετρώνται οι λογαριασμοί του νερού και του ηλεκτρικού, ενώ για τα τέλη κυκλοφορίας είπε ότι εξετάζεται το σενάριο να πληρώνονται με το μήνα ειδικά για την περίπτωση των συνταξιούχων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ