Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 22 και 26 ετών, που κατείχαν έξι κιλά κάνναβης.

Πιο συγκεκριμένα, σε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες που κατείχαν από κοινού και περιείχαν συνολικά 6 κιλά και 112 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή του στην ελληνική Επικράτεια, ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η αστυνομία συνέλαβε 57χρονο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες σε πέντε ημεδαπούς ηλικίας από 34 έως 51 ετών. Αναζητείται 54χρονος συνεργός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ