Αυτά τα πράγματα πάνω στο γραφείο σου χαλάνε τη διάθεση -Πέτα τα τώρα - iefimerida.gr

Αυτά τα πράγματα πάνω στο γραφείο σου χαλάνε τη διάθεση -Πέτα τα τώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένας από τους χώρους στον οποίο περνάς αρκετές ώρες μέσα στη μέρα (ίσως περισσότερες και από όσες κοιμάσαι ή κάνεις οτιδήποτε άλλο): ο χώρος του γραφείου σου.

Οφείλει να είναι λειτουργικός, πρακτικός, οργανωμένος. Να αποπνέει θετικά συναισθήματα, να σε εμπνέει και να σε κάνει να νιώθεις δημιουργική και παραγωγική. Υπάρχουν πράγματα που είναι ικανά να μας χαλάσουν την διάθεση χωρίς καν να το συνειδητοποιείς. Πράγματα που μπορεί να σε μπερδεύουν, που σου φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις, που σε μπλοκάρουν.

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2016, διανύουμε την κατάλληλη περίοδο για ξεκαθαρίσματα. Παρατήρησε με προσοχή τους χώρους στους οποίους περνάς την κάθε σου μέρα. Είναι οργανωμένοι σωστά; Σε βοηθούν στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου; Σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραφείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ