Ενωση Κεντρώων: Η Ευρώπη κλείνει την πόρτα στον Τσίπρα- Ετοιμος για «απόδραση» - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Η Ευρώπη κλείνει την πόρτα στον Τσίπρα- Ετοιμος για «απόδραση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνικό σύγκρουσης με τους θεσμούς βλέπει η Ενωση Κεντρώων σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελας Μέρκελ.

«Από τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, φαίνεται ότι η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς είναι στον αέρα και κάθε πλευρά, ζητάει γενναίες παραχωρήσεις, από την άλλη πλευρά» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «Στήνεται λοιπόν σκηνικό σύγκρουσης, ο δε κ. Τσίπρας με τις περιοδείες του σ΄ όλη την Ελλάδα και τις κάθε λογής παροχές, ετοιμάζει την απόδραση του. Ακόμη και όλα να τα υπογράψει, η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θα μπορεί να σηκώσει και να διαχειριστεί το φορτίο των μέτρων που έρχονται. Τελικά, η γενναιότητα του κ. Τσίπρα θα αποδεχθεί γενναιότητα απόδρασης. Η Ευρώπη του κλείνει την πόρτα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων Τσίπρας θεσμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ