ΑΕΚ για Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας: «Δεν θα μπούμε στο αστείο παιχνίδι του» - iefimerida.gr

ΑΕΚ για Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας: «Δεν θα μπούμε στο αστείο παιχνίδι του»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στις καταγγελίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, κάνοντας προσωπική επίθεση στον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο για τη στάση του το θέμα του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθεί να εμπλέξει την ΑΕΚ σε δήθεν καταγγελίες δημιουργώντας ζητήματα από το πουθενά και χωρίς να τον έχουμε προκαλέσει στο παραμικρό! Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού μέσα από τον δικό μας τεράστιο αγώνα για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει επιχειρήσει να προκαλέσει το ένα εμπόδιο πάνω στο άλλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μείνει μακριά από την αντιπαράθεση μαζί του διατηρώντας χαμηλούς τόνους και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει σεβόμενη απόλυτα τη νομιμότητα και εκπληρώνοντας όλες τις προϋποθέσεις, βάσει των νόμων του ελληνικού Κράτους, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδό μας. Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να εμπλακούμε στο δικό του αστείο παιχνίδι, κάτι που τόσο επιθυμεί, ούτε φυσικά να του δώσουμε το παραμικρό άλλοθι. Άλλωστε το δίκιο είναι με το μέρος μας!».

«Μαφιόζικη επίθεση εναντίον μελών της Δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας»

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με ανακοίνωση του καταγγέλει ξυλοδαρμό δημοτικών συμβούλων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ευελπίδων.

Aναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ομάδα 25 περίπου ατόμων με την παρουσία δικηγόρου (!!!) και ρεπόρτερ της ΑΕΚ (!!!) ξυλοκόπησε και προπηλάκισε νωρίς το απόγευμα δημοτικούς συμβούλους και μέλη της δημοτικής αρχής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Η μαφιόζικη επίθεση έγινε ύστερα από την αναβολή της δίκης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα Θεοφάνια το 2015, όπου και πάλι ο ίδιος πυρήνας ανθρώπων είχε επιτεθεί βίαια εναντίον μελών της δημοτικής αρχής και δημοσιογράφου της πόλης και για το λόγο αυτό έχουν με βαρύτατες κατηγορίες παραπεμφθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι παρακρατικές πρακτικές, η τρομοκρατία και οι απειλές εναντίον της ζωής του Δημάρχου και μελών της δημοτικής αρχής ούτε μας πτόησαν, ούτε πρόκειται να μας πτοήσουν ώστε να αλλάξουμε τις εκφρασμένες δημόσια θέσεις του Δήμου γύρω από τις επιπτώσεις του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας και της ανέγερσης του συγκεκριμένου γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας.

Καλούμε την επίσημη ΑΕΚ, κάθε πολιτικό κόμμα και κάθε δημοτική παράταξη της πόλης να καταδικάσει απερίφραστα τέτοιες τραμπούκικες πρακτικές και ζητάμε από την πολιτεία να διασφαλίσει συνθήκες ομαλότητας και δημοκρατίας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ δήμαρχος Νέα Φιλαδέλφεια γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ