ΝΔ: Να βγει ο Παππάς στο Σύνταγμα με τους συνταξιούχους -Να δει την αποδοχή της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

ΝΔ: Να βγει ο Παππάς στο Σύνταγμα με τους συνταξιούχους -Να δει την αποδοχή της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κ. Παππάς θα μπορούσε να δοκιμάσει την αποδοχή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνοντας από τη Βουλή και πηγαίνοντας στην πορεία των συνταξιούχων στο Σύνταγμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Νωρίτερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είχε εξαπολύσει επίθεση στην ΝΔ σχολιάζοντας τη στάση που κρατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τροπολογία για το εφάπαξ επίδομα.

«Καλά Χριστούγεννα και καλή τύχη στους βουλευτές της ΝΔ στις γιορτές όταν θα βρουν τους συνταξιούχους και θα τους εξηγήσουν τι ψήφισαν σήμερα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Εκεί θα καταλάβαινε ότι τα όσα είπε προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο και τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Τέλος, οφείλει μια θετική αναφορά στη Χρυσή Αυγή, που για άλλη μια φορά υπήρξε συνοδοιπόρος σε μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης».

Παππάς: Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ας κάτσει με τα κομμάτια της Γερμανικής δεξιάς την οποία δογματικά υποστηρίζει

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία δίνει με ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ας καταλάβουν στη ΝΔ ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να υπερασπίζονται με ανακοινώσεις τους συνταξιούχους και τις πορείες τους. Οι συνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους να περικόπτονται κατά 40% τα τελευταία χρόνια. Θυμούνται τη ΝΔ να διαδηλώνει ώστε να περικοπούν ραγδαία οι επικουρικές και να καταργηθεί άμεσα το ΕΚΑΣ λίγο πριν το δημοψήφισμα του 2015», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και προσθέτει:

«Και τώρα, ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες από αυτούς βλέπουν τη ΝΔ να δίνει μάχη ώστε να μην πάρουν τα 620 εκ ευρώ».

«Η αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα υπερασπιστούν την άρση των ανισοτήτων που οι πολιτικές της ΝΔ δημιούργησαν. Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ας κάτσει με τα κομμάτια της Γερμανικής δεξιάς την οποία δογματικά υποστηρίζει», καταλήγει ο κ. Παππάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΣΥΡΙΖΑ Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ