«Η Αθήνα δεν μπορεί να περιμένει λύσεις από την ΕΕ, ενώ η ίδια κωλυσιεργεί» - iefimerida.gr

«Η Αθήνα δεν μπορεί να περιμένει λύσεις από την ΕΕ, ενώ η ίδια κωλυσιεργεί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλές εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας ο βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού της Μέρκελ, Χανς Μίχελμπαχ, τονίζοντας ότι η Αθήνα θα πρέπει να προσέξει να μην χάσει για τα καλά την υπομονή της η Ε.Ε

Αναλυτικότερα δήλωσε στο Dow Jones Newswires : «Η Αθήνα δεν μπορεί να περιμένει διευκολύνσεις σε μόνιμη βάση από τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. ενώ η ίδια κωλυσιεργεί. Οι Ευρωπαίοι εταίροι συνεχίζουν να είναι πρόθυμοι να δείξουν αλληλεγγύη, αλλά η αλληλεγγύη δεν είναι μονόδρομος. Η Αθήνα θα πρέπει να προσέξει να μην χάσουν οι εταίροι της την υπομονή τους για τα καλά. Η Ε.Ε. και το ΔΝΤ έδωσαν το πράσινο φως για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης μετά την θετική αξιολόγηση της κατάστασης στις αρχές του Δεκεμβρίου. Πίστεψαν τις υποσχέσεις, αλλά η Αθήνα έχει κάνει ελάχιστα».

Ο βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού της Μέρκελ πρόσθεσε επίσης πως παραμένουν άλυτα τα προβλήματα της Ελλάδας όσον αφορά την πρόσβαση και τον ανταγωνισμό και ως λύση πρότεινε το εξής:
«Να συσταθεί, από την Ε.Ε, ένα ανεξάρτητο θεσμικό όργανο που θα αναλάβει τις ιδιωτικοποιήσεις των ελληνικών κρατικών οργανισμών και μεριδίων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ