Πάγκαλος για την ονομαστική ψηφοφορία: Προτείνω καταγγελία και αποχή - iefimerida.gr

Πάγκαλος για την ονομαστική ψηφοφορία: Προτείνω καταγγελία και αποχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρότασή του για αποχή από την ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί σήμερα (15/12) στη Βουλή γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Αισθάνομαι αλληλεγγύη με τον πρωθυπουργό. Είμαι και εγώ τσίπρας. Στα Τζουμέρκα με την τοπική προφορά σημαίνει τσιπουράς. Το τσίπουρό μου μόλις βγήκε και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αντε Αλέξη, στην υγειά μας. Κάθε μέρα κάτι μας προσφέρεις για να ευθυμήσουμε. Επίσης είμαι και εγώ "λαϊκό παιδί" από την Ελευσίνα. Τους ψευτόμαγκες δεν τους θέλω. Απόψε προτείνω καταγγελία και στην ψηφοφορία αποχή», έγραψε στο Twitter ο κ. Πάγκαλος.

1/3 Αισθάνομαι αλληλεγγύη με τον Πρωθυπουργό. Είμαι και εγώ τσίπρας. Στα Τζουμέρκα με την τοπική προφορά σημαίνει τσιπουράς.

2/3 Το τσίπουρό μου μόλις βγήκε και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Άντε Αλέξη στην υγειά μας. Κάθε μέρα κάτι μας προσφέρεις για να ευθυμήσουμε

3/3 Επίσης είμαι και εγώ "λαϊκό παιδί" από την Ελευσίνα. Τους ψευτόμαγκες δεν τους θέλω. Απόψε προτείνω καταγγελία και στην ψηφοφορία αποχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ