Ενταση στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης -Εξοργισμένοι πολίτες ματαίωσαν πλειστηριασμούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης -Εξοργισμένοι πολίτες ματαίωσαν πλειστηριασμούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη Τετάρτη, μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών «κατέλαβαν» την αίθουσα του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, «μπλοκάροντας» τη διαδικασία των πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο σημερινός κατάλογος των προς πλειστηριασμό ακινήτων περιελάμβανε δύο διαμερίσματα στην περιοχή του Ευόσμου. Η παρουσία δεκάδων μελών του κινήματος στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου απέτρεψε την έναρξη της διαδικασίας, η οποία τελικώς ματαιώθηκε.

Κατά την 60λεπτη παραμονή τους, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα, πολλά από τα οποία απευθύνονταν προσωπικά στην πρόεδρο της Ένωσης Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά - Μπιλίση, η οποία ανέβηκε στην έδρα της δικαστικής αίθουσας, απ’ όπου την καλούσαν να κατέβει.

Κατήγγειλαν δε αναφορά, που -όπως υποστηρίζουν- υποβλήθηκε «ανώνυμα» στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, βάσει της οποίας διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να καταλογιστούν -εφόσον προκύψουν- ποινικές ευθύνες σε βάρος συγκεκριμένων μελών του κινήματος, για ματαιώσεις πλειστηριασμών κατά το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή βίντεο: thestival

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ