Κύπελλο Ελλάδος: Προκρίθηκαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Προκρίθηκαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ατρόμητος θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς εξασφάλισε την πρόκρισή του στη φάση των «16» μετά τη νίκη του στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 3-0, για την τρίτη (και τελευταία) αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο ο Ατρόμητος προηγούνταν 2-0 με γκολ του Τόνσο στο 11΄ και του Μπαστακού στο 14΄, ενώ στο 53΄ ήταν και πάλι ο Τόνσο που με ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που ακολούθησε τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον 7ο όμιλο, μετά τη συντριπτική νίκη με 5-1 επί της Καλλιθέας στο «Γρηγόρης Λαμπράκης». Η ομάδα του Αγρινίου δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, φτάνοντας στο 5-0 με τέρματα των Ρόσα (15΄, 73΄), Μαρκόφσκι (21΄, 27΄) και Κλέσιο (39΄), ενώ η Καλλιθέα μείωσε στο 84΄ με τον Τοπάλι.

Ο Πλατανιάς ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη με 2-1 επί των Χανίων στο κρητικό ντέρμπι του 2ου ομίλου. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε στην επιτυχία με ανατροπή και, πλέον, περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ανάμεσα στη Σπάρτη και τον Ολυμπιακό. Ο Πλατανιάς θα προκριθεί στους «16» αν οι Λάκωνες ηττηθούν ή αναδειχθούν ισόπαλοι των «ερυθρόλευκων». Σε περίπτωση νίκης της Σπάρτης, όμως, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία, οπότε θα μετρήσει η διαφορά των γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με αυτογκόλ του Ντιλαβέρ, για να «απαντήσουν» οι φιλοξενούμενοι στο 24΄ με τον Γιακουμάκη και στο 27΄ με τον Ντίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ