Γιατί συνάντησε ο Κάνιε Γουέστ τον Τραμπ; -Η απάντηση που έδωσε ο ράπερ - iefimerida.gr

Γιατί συνάντησε ο Κάνιε Γουέστ τον Τραμπ; -Η απάντηση που έδωσε ο ράπερ

Φωτογραφία: AP/ Seth Wenig
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα τον κάνει υπουργό; Θα τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ; Aφού περασαν μερικές ώρες με τους χρήστες του Twitter να αναρωτιούνται γιατί έγινε αυτή η παράξενη συνάντηση, ο Κάνιε Γουέστ έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο ράπερ, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, βρέθηκε στον Trump Tower την Τρίτη και συνάντησε για 15 λεπτά τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο Τραμπ κατέβηκε στο λόμπι του ουρανοξύστη του για να τον αποχαιρετίσει, μπροστά στους δημοσιογράφους, μία... τιμή που δεν επιφυλάσσει συνήθως για τους συνομιλητές του.

Γιατί συναντήθηκαν όμως; «Ηθελα να δω τον Τραμπ για να συζητήσουμε πολυπολιτισμικά ζητήματα», εξήγησε στο Twitter ο Γουέστ.

«Αυτά περιλαμβάνουν το bullying, την υποστήριξη των δασκάλων, τον εκσυγχρονισμό των προγραμμάτων σπουδών και τη βία στο Σικάγο», πρόσθεσε. «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον μελλοντικό μας πρόεδρο αν θέλουμε πραγματική αλλαγή», συμπλήρωσε ο Γουέστ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάνιε Γουέστ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ