Μέχρι και με τον Κάνιε Γουέστ συναντήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μέχρι και με τον Κάνιε Γουέστ συναντήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Seth Wenig
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω επιλογής των υπουργών που θα στελεχώσουν την κυβέρνησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε χρόνο για να συναντήσει και έναν ράπερ.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε συνάντηση με τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος έφτασε στον Trump Tower, δίχως όμως να συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση έγινε την ίδια ημέρα που ο Τραμπ ανακοίνωσε την αναβολή της συνέντευξης Τύπου που είχε προγραμματίσει, για να εξηγήσει τι θα κάνει με τις επιχειρήσεις του.

Ο Γουέστ πρόσφατα επανεμφανίστηκε δημόσια, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, καθώς νοσηλεύθηκε έπειτα από νευρικό κλονισμό.

Ο Τραμπ είχε 15λεπτη συνάντηση με τον 39χρονο ράπερ, η οποία έγινε μετά από αίτημα του Γουέστ, σύμφωνα με το TMZ. Μετά από τη συνάντηση, ο Τραμπ κατέβηκε στο λόμπι του ουρανοξύστη για να τον ξεπροβοδίσει, μία εξαιρετικά σπάνια κίνηση, όπως σημειώνουν τα διεθνή ΜΜΕ.

«Είμαστε φίλοι πολύ καιρό», εξήγησε ο Τραμπ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της συζήτησης είπε «Μιλήσαμε για τη ζωή». Ο Γουέστ δεν απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν σκοπεύει να είναι υποψήφιος πρόεδρος το 2020- όπως είχε πει παλιότερα. «Απλά θέλω να με φωτογραφίσετε», τους είπε.

«Φρόντισε τον εαυτό σου, τα λέμε σύντομα», του είπε ο Τραμπ αποχαιρετώντας τον.

Μέχρι και με τον Κάνιε Γουέστ συναντήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Μέχρι και με τον Κάνιε Γουέστ συναντήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Here's footage of Kanye West meeting the President-elect at Trump Tower pic.twitter.com/NvtOt5BMrq

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Κάνιε Γουέστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ