Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας αντί να πάει Κω ή Λέσβο πήγε Νίσυρο για σίγουρο χειροκρότημα - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας αντί να πάει Κω ή Λέσβο πήγε Νίσυρο για σίγουρο χειροκρότημα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Νίσυρο σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Αντί να πάει Μυτιλήνη ή Σάμο ή Χίο ή Κω, πήγε Νίσυρο, όπου τον υποδέχθηκε μόνο ο Καμμένος. Ασφαλής λύση και σίγουρο χειροκρότημα», έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

Αντί να πάει Μυτιλήνη ή Σάμο ή Χίο ή Κω, πήγε Νίσυρο, όπου τον υποδέχθηκε μόνο ο Καμμένος. Ασφαλής λύση και σίγουρο χειροκρότημα.#Νισυρο

Νωρίτερα είχε σχολιάσει τα δύο κείμενα του ΔΝΤ, το οποίο επιρρίπτει στην Ελλάδα την ευθύνη για την ανάγκη λήψης νέων μέτρων, αλλά δηλώνει ότι το ίδιο δεν επιθυμεί λιτότητα.

«Αποκηρύσσει ο Τόμσεν τη λιτότητα και την υπογράφει ο Αλέξης! Τι άλλο μας επιφυλάσσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;» έγραψε, σχολιάζοντας το χθεσινό άρθρο του Πολ Τόμσεν.

Αποκηρύσσει ο #Τομσεν τη λιτότητα και την υπογράφει ο Αλέξης! Τι άλλο μας επιφυλάσσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ