Kάνε το σπίτι σου να μυρίζει όμορφα τον χειμώνα -5 φυσικοί τρόποι - iefimerida.gr

Kάνε το σπίτι σου να μυρίζει όμορφα τον χειμώνα -5 φυσικοί τρόποι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας.

Μετά από μια κουραστική ημέρα, με έντονους ρυθμούς, το σπίτι γίνεται ο απόλυτος χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας. Όσα τετραγωνικά κι αν είναι, αν τον έχουμε διαμορφώσει με τον κατάλληλο τρόπο, τότε μπορεί να μας ξεκουράσει, να μας εμπνεύσει. Τα έπιπλα, τα υφάσματα, οι μικρές γωνιές του, τα διακοσμητικά αντικείμενα, η καθαριότητα, η τάξη είναι οι παράγοντες που συνιστούν την ποιότητά του.

Η λεπτομέρεια, όμως, που κάνει πάντα τη διαφορά και δίνει άλλη αίσθηση με το εισέλθουμε στο σπίτι είναι η μυρωδιά του. Πόσα σπίτια εντυπωσιακά διακοσμημένα, ευάερα και ευήλια, μας έκαναν αρνητική εντύπωση για την μυρωδιά που κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρά τους. Κλεισούρα, έντονη μυρωδιά από μαγειρεμένο φαγητό και άλλου είδους δυσάρεστες οσμές μας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι μυρωδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ