Αυτή είναι η ισχυρή Σάλκε – Αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ισχυρή Σάλκε – Αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ΠΑΟΚ δεν στάθηκε τυχερός στην κλήρωση της Νιόν για τη φάση των «32» του Europa League αφού θα κληθεί να αποκλείσει την Σάλκε για να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πρόκειται για μια επανάληψη της μονομαχίας των πλέι-οφ του Champions League το καλοκαίρι του 2013, όταν οι Γερμανοί είχαν πάρει την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-3 και τον επαναληπτικό να διεξάγεται στην άδεια Τούμπα λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ισοπαλία 1-1 στην «Βέλτινς Αρένα» με γκολ του Μίροσλαβ Στοχ, όμως είχε ηττηθεί 3-2 στην Τούμπα.

Η Σάλκε ξεκίνησε τη σεζόν με μεγάλους στόχους φέτος στην Μπουντεσλίγκα. Πραγματοποίησε εξαιρετικές μεταγραφές. Οι «βασιλικοί μπλε» πήραν τον Κονοπλιάνκα δανεικό από τη Σεβίλλη, τον Σταμπουλί από την Παρί Σεν Ζερμέν, αγόρασαν τον Κόκε από τη Σεβίλλη και δαπάνησαν 27 εκατομμύρια ευρώ για τον επιθετικό Μπριλ Εμπολό της Βασιλείας.

Ωστόσο στην Μπουντεσλίγκα, η πορεία της δεν είναι καλή. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 10η θέση, μετρώντας δύο συνεχόμενες ήττες ενώ στο Κύπελλο προκρίθηκε δύσκολα εις βάρος της Νυρεμβέργης με νίκη εκτός έδρας.

Κληρώθηκε στον 9ο όμιλο του Europa League όπου πραγματοποίησε... περίπατο με πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και φυσικά προκρίθηκε ως πρώτη παρά την ήττα στο φινάλε από την Ζάλτσμπουργκ με σκορ 2-0.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης έδωσε το «παρών» στην κλήρωση και σίγουρα δεν θα μπορούσε να μην αποδεχθεί τις δυσκολίες της κλήρωσης.

«Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κλήρωση, όμως και στον όμιλο αποδείξαμε ότι μας αρέσουν τα δύσκολα. Συνεπώς θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε για πρώτη φορά στους 16 της διοργάνωσης.

Είναι η 4η φορά που θα συμμετάσχουμε στη φάση των 32 και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα το 13/14 το παλέψαμε και ήμασταν κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League μέσα σε μία άδεια Τούμπα. Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης, κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Cosmote Sport.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Σάλκε Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ