Αυτή είναι η Οσμανλισπόρ - Αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League - iefimerida.gr

Αυτή είναι η Οσμανλισπόρ - Αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός στην κλήρωση της Νιόν για τη φάση των «32» του Europa League αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Οσμανλισπόρ από την Τουρκία.

Οι Τούρκοι αποτέλεσαν μια από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης στη φάση των ομίλων φέτος. Προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον 12ο όμιλο, στον οποίο μετείχαν μαζί με τις Βιγιαρεάλ, Ζυρίχη και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Κατάφερε να φτάσει μέχρι τους ομίλους ξεκινώντας από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και αποκλείοντας διαδοχικά τη Ζίμπρου από τη Μολδαβία (5-0, 2-2), τη Νόμε Κάλιου από την Εσθονία (1-0, 2-0) και τη Μίντιλαντ (2-0, 1-0)

Η Οσμανλισπόρ κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής όταν έφυγε με το διπλό από την έδρα της Βιγιαρεάλ ενώ καρδιοχτύπησε στην 5η αγωνιστική όταν ηττήθηκε από την Στεάουα στο Βουκουρέστι με σκορ 2-1.

Στην τελευταία αγωνιστική οι Τούρκοι μπορούσαν να προκριθούν ακόμη και με ισοπαλία όμως δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν απέναντι στην Ζυρίχη, η οποία αγωνίζεται φέτος στην 2η κατηγορία της Ελβετίας.

Αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα της χώρας της βρίσκεται στην 7η θέση, μετρώντας δύο συνεχόμενες νίκες ενώ συνολικά έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες. Εδρεύει στην Ανκαρα και το γήπεδό της είναι χωρητικότητας σχεδόν 20.000 θέσεων.

Προπονητής είναι ο 58χρονος Μουσταφά Ακσάι, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο της Τραμπζονσπόρ ενώ στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο μέσος Ν'Ντιαγέ και ο Νιγηριανός Ουμάρ.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Οσμανλισπόρ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ