Ποτάμι για δηλώσεις Παρασκευόπουλου: Αθωωτικό πόρισμα για την Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Ποτάμι για δηλώσεις Παρασκευόπουλου: Αθωωτικό πόρισμα για την Χρυσή Αυγή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στο πρόσωπο του Νίκου Πρασκευόπουλου με αφορμή τις δηλώσεις του περί σύγκλισης με την Χρυσή Αυγή ασκεί το Ποτάμι τονίζοντας ότι «κατά την θητεία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις, αντί για επιτάχυνση στην δίκη της ΧΑ για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει:

Μετά την εκδρομή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο, ήρθαν και οι δηλώσεις του κ.Παρασκευόπουλου περί σύγκλισης! Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης νομιμοποιεί πλήρως τη Χρυσή Αυγή την οποία προφανώς δεν θεωρεί πλέον εγκληματική οργάνωση. Θυμίζουμε ότι κατά την θητεία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις, αντί για επιτάχυνση στην δίκη της ΧΑ για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει όλο και περισσότερο στον κ.Καμμένο. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και πρέπει να δώσει λόγο στην δικαιοσύνη, να απομονωθεί από τους πολίτες και τα δημοκρατικά κόμματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ